Een buitenleven om u tegen te zeggen!

Een Pergola SO! terrasoverkapping in je tuin... Dat is puur genieten.

Deze familie geniet voortaan in tweevoud dankzij 2 SO! Cosy overkappingen om nóg meer buiten te leven en te beleven.

Beide pergola's rusten op 3 palen en werden door onze dealer Tibeflex aan de gevel van het huis gemonteerd. De infraroodverwarming houdt je warm op frissere momenten en de screens zorgen voor de nodige beschutting tegen wind en de felle zon.

Pergola SO! terrasoverkapping Sleidinge
Dubbele Pergola SO! terrasoverkapping aan zwembad Outdoor living Pergola SO! Pergola SO! screen bediening via app op tablet Detail lamellendak Pergola SO! terrasoverkapping Zijaanzicht Pergola SO! met screen en infraroodverwarming Detail windvaste screen Pergola SO! Onder de Pergola SO terrasoverkapping zicht op tuin en zwembad Pergola SO! met gesloten screens en infraroodverwarming Pergola SO! terrasoverkapping aan zwembad Witte Pergola SO! Cosy Zijaanzicht Pergola SO! realisatie Buitenleven dankzij Pergola SO! Zijaanzicht Pergola SO! realisatie zonder screens

Dubbel SO! plezier

's Morgens ontbijten bij de eerste zonnestralen, 's middags een gezellige BBQ onder vrienden en 's avonds genieten van het aperitief met zicht op de tuin... De mogelijkheden van een Pergola SO! zijn eindeloos.

Laat je inspireren door deze SO!