Een gekoppelde Pergola SO!, ideaal voor grote terrassen

Wil je je volledige terras overkappen om buiten nóg meer leefruimte te creëren? Dankzij verschillende gekoppelde modules en extra palen kan je elke oppervlakte overkappen.

Dat is precies wat de eigenaars van deze gerenoveerde woning hebben gedaan. Onze dealer Nipaco-Storme plaatste 2 Pergola SO!’s en koppelde ze aan elkaar. De palen ondersteunen de overkapping en bieden plaats voor de Bluetooth speakers en stopcontacten.

Deze gekoppelde SO! Star werd aan de zijkant afgewerkt met windvaste screens om de nodige beschutting te bieden.

Gekoppelde Pergola SO! Star realisatie
Zijaanzicht gekoppelde Pergola SO! met 2 modules Gekoppelde Pergol SO! met screens aan de zijkant Pergola SO! met dimbare led verlichting en sterrenhemel Detail paal met Bluetooth speaker en screen - Pergola SO! Detail led verlichting in een gekoppelde Pergola SO! met verwarming Gekoppelde Pergola SO! terrasoverkapping Pergola SO! wind- en regensensor Terrasoverkapping met lamellen - Pergola SO! Pergola SO! detail stopcontact in paal

Onder de sterrenhemel

Een Pergola SO! Star is standaard uitgerust met led lichtjes op de lamellen. Deze sterrenhemel en de andere dimbare led verlichting maken deze terrasoverkapping ook ’s avonds een gezellige plek om onder te vertoeven.