Genieten op het strand

onder een Pergola SO!

Een Pergola SO! in je tuin… Dat is genieten! Maar een Pergola SO! op het strand? Nóg beter!

Deze terrasoverkapping bevindt zich op het strand in Bredene ter hoogte van de surfclub Twins Club. Gezellig picknicken of een drankje drinken mét zicht op zee en de duinen? Onbetaalbaar!

Deze SO! Chic overkapping is uitgerust met automatische motor die de lamellen bedient op basis van de geolocatie.

Pergola SO! met zicht op de zee
Pergola SO! Terrasoverkapping met lamellen Pergola SO! Terrasoverkapping met witte automatische lamellen Pergola SO! Terrasoverkapping met lamellenwand en screen Pergola SO! Terrasoverkapping met zicht op zee Terrasoverkapping Pergola SO! Terrasoverkapping Pergola SO! met lamellenwand  Pergola SO! by night - terrasoverkapping met LED verlichting  Pergola SO! Sfeerwand met RGB LED verlichting  Pergola SO! Terrasoverkapping met intelligente aansturing van de lamellen  Pergola SO! Terrasoverkapping  Pergola SO! Zonsondergang  Pergola SO! Terrasoverkapping met automatische aansturing van lamellen  Pergola SO! Terrasoverkapping met sterrenhemel

Een prachtig verlicht uitzicht

Geniet van het prachtige zicht onder deze Pergola SO! De verticale designelementen zorgen voor wat beschutting tegen de wind en de gordijnen voor het vakantiegevoel.

Maar ook ’s avonds is het hier gezellig. De led verlichting, spots, sterrenhemel en verlichte zijelementen zorgen voor een aangename setting met een fantastisch zicht op zee.