Beschut genieten onder je Pergola SO!

Wij Belgen zijn geboren met een baksteen in onze maag, maar ook de tuin is belangrijk! Een Pergola SO! terrasoverkapping is de perfecte manier om je tuin en terras in je droomtuin te transformeren. Leef als God in Frankrijk, elke dag opnieuw!

Onder deze SO! Cosy realisatie in Oudenaarde is het heerlijk vertoeven want de lamellen positioneren zich automatisch volgens de stand van de zon. De terrasoverkapping rust op 4 palen en kan langs 3 zijden afgesloten worden door grijze Solfix screens. Die bedien je eenvoudig via de SO! app op je smartphone.

Terrasoverkapping met grijze screens Pergola SO!
Open Pergola SO! terrasoverkapping Zwarte terrasoverkapping met zwart lamellendak Pergola SO! met grijze screen vooraan Pergola SO! volledig gesloten door grijze screens Pergola SO! vooraanzicht halfgesloten grijze screen Pergola SO! overkapping tuin met zwart lamellendak en screens Detail gesloten screen terrasoverkapping Pergola SO! Gesloten screen zicht op de tuin Gesloten screen met doorkijk Pergola SO! Pergola SO! overkapping met screens Onder de Pergola SO met screen en zicht op de tuin terrasoverkapping met screen Detail windvaste screens Pergola SO! Detail screens en pergola aan de buitenkant Detail binnenkant screen en zwart lamellendak

Een aangenaam microklimaat

Een gezellige BBQ of gewoon ontspannen op je terras. Een Pergola SO! is veelzijdig én een uitbreiding voor je huis en tuin. De automatische lamellen creëren een aangename atmosfeer waar het heerlijk en beschut vertoeven is.

Inspiratie nodig? Geniet mee via de foto’s van deze realisatie in Oudenaarde.