Lamellen die eruitzien als hout

Hout zorgt voor een extra gezellige en warme toets. Je kan je Pergola SO! uitrusten met houten schuifwanden voor de nodige privacy of kiezen voor een plafond dat eruitziet zoals echt hout! Net zoals bij deze SO!

De eigenaars kozen voor zwarte lamellen aan de bovenkant en eik natuur aan de onderkant. Samen met de spotjes en de led sterrenhemel is het hier zalig vertoeven. Op elk moment van de dag.

Pergola SO! met lamellen die eruitzien als echte eik
Pergola SO! met houtlook lamellen Detail automatische lamellen met de look van hout Pergola SO! zicht van bovenaf houtlook lamellen Pergola SO! met screens, houten schuifwand en houtlook lamellen Pergola SO! met warme, houten accenten Pergola SO met verlichte drukknoppen in de paal Pergola SO! met houten schuifwand Houtlook lamellen met led verlichting en spotjes Pergola SO! met hout accenten via lamellen en schuifwand Pergola SO! detail projectorhouder + projectiescreen Pergola SO! - detail usb laadpunt in de paal Pergola SO! met lamellen die eruitzien als hout Pergola SO! met lamellen die eruitzien als hout Houten lamellen, projector en infraroodverwarming

Jouw gezellige tuinkamer

Deze SO! Star is uitgerust met alle comfort: screens, schuifwand, led verlichting, ingebouwde speakers, infraroodverwarming, projector, stopcontacten, usb laadpoorten en knoppen om de SO! te bedienen zonder smartphone. Handig wanneer je je even helemaal wil afzonderen van de online wereld!