Pergola SO!: net zoals in een sprookje

Een fantastisch uitzicht over onze tuin en het groen... Dat willen we allemaal. Genieten van dat uitzicht onder een Pergola SO! is nóg beter. In de juiste setting wordt jouw terrasoverkapping misschien wel dé place to be voor een gezellige en romantische avond tussen het groen.

Zoals bij deze SO! Cosy in Wevelgem, met fantastisch zicht over de vijver en de velden in de verte.

De optionele screens zorgen voor de nodige privacy en beschutting tegen de wind en de felle of laagstaande zon. Dim de led verlichting, leg wat gemoedelijke muziek op en de romantiek viert hoogtij.

Rechthoekige zwarte Pergola SO! Cosy
Zijaanzicht vrijstaande zwarte Pergola SO! Cosy Zwarte Pergola SO! terrasoverkapping voor huis Zwarte Pergola SO! met zicht op de tuin Pergola SO! met screen aan de linkerkant Detail stopcontact in paal Pergola SO! Detail Pergola SO! paal, lamellendak, led verlichting en witte screen Zijaanzicht Pergola SO! met lichtgrijze neergelaten screen Onder de Pergola SO! terrasoverkapping met lamellen Grote terrasoverkapping met lamellendak met zicht op de vijver en bomen Pergola SO met zicht op de vijver en tuin

Een idyllisch uitzicht

Deze zwarte SO! Cosy is uitgerust met het comfort om alle seizoenen buiten te beleven. De automatische zonnesturing zorgt dat de lamellen altijd in de juiste positie staan. Elektriciteit nodig? We kunnen in elke paal stopcontacten en usb poorten inbouwen (standaard bij SO! Chic en SO! Star).

Droom mee via de foto's hiernaast!